середу, 17 лютого 2016 р.

Китеня Тимко запрошує до пригод та гарного читання




Ваша дитина любить море та мріє про пригоди? Тоді вам сюди – на сторінки захоплюючої повісті-казки «Китеня Тимко».

Автор і дбайлива «мама» Китеняти – дитяча письменниця Еліна Заржицька. Книги її видаються в Україні та Канаді; вона автор 9 книг, 2 лібрето, 3-х мульфільмів, один з яких – 4-х-серійний, співавтор понад 30 збірників.
Еліна – переможець та лауреат численних всеукраїнських та міжнародних премій. Рукопис «Китеня Тимко» відзначена престижною Міжнародною премією «Коронація слова» і спеціальною нагородою від мережі вітчизняних магазинів «Читайка».
Захоплюючий сюжет, відважні герої, підступні вороги, погоні, несподівані зустрічі, таємниці підводного світу захоплюють читача і тримають в напрузі до останньої сторінки. А властивий письменниці м'який гумор і легка іронія веселять і створюють неповторну атмосферу достовірності та реальності казкового світу.
Три частини повісті вийшли друком у харківському видавництві «Талант», у заснованій в 2015 році серії «Читаю сам». Наразі очікується вихід четвертої та п’ятої частин.



 
Всього планується випуск шести книг про пригоди та мандри невгамовного Тимка та його старшого товариша – капітана Хвалька-Теревенька.
«Повість – прекрасне поєднання сучасності і класики в дитячій літературі; її чекає безсумнівний успіх у читача, – вважає головний редактор видавництва Лілія Гуманна».
Придбати книги Еліни Заржицької «Китеня Тимко» (частина 1, 2 і 3) можна в інтернет-магазині «Талант» або в інших книгарнях України.

1 коментар: