понеділок, 21 березня 2016 р.

Український Авторський Портал започатковує Форум електронної книги в Україні

25 березня 2016 року в Рівному відбудеться мистецький захід, присвячений початку Нового літературного року, нагородженню переможців конкурсу "Моя книга online" та – старту Форуму електронної книги. Запрошуємо письменників, митців, видавців, представників літературних об’єднань та ЗМІ!

У рамках програми заходу пропонуємо учасникам поговорити про майбутнє української літератури у вузькому сенсі. І в цьому вузькому сенсі ми хочемо об’єднати широку спільноту – письменників, науковців, літературних критиків, видавців, представників літоб’єднань – усіх, хто зацікавлений в пропагуванні та розвитку української книги в усіх можливих форматах.
Електронна книга сьогодні – вже не новина. І те, що в світі література і періодика паралельно існують в цифрі – теж. Світова художня література, наукові праці та їх переклади активно легально розповсюджуються в електронних файлах. А ось українська електронна книга, на жаль, ще не посіла належне місце в Україні та закордоном. Електронна книга як така поки що є жертвою. Це є суттєвою перепоною для розвитку української літератури, яка фактично має змогу розвиватися і в папері, і в цифрі. Але водночас це відкриває широкі можливості, які поки що бачить небагато українських авторів. Тож шановні письменники, науковці, журналісти, видавці, поговоримо? ;)
Крім того, на учасників чекають цікаві презентації, зокрема, Міжнародного кінофестивалю в Рівному.
Будемо раді бачити вас 25 березня о 15.00 в Рівненському міському будинку культури (вул. Соборна, 3Д, Парк ім. Т.Г. Шевченка).
Організовує захід Український Авторський Портал спільно з Українською Асоціацією Маркетингу. Інформаційна підтримка: Молодіжна Літературна Платформа. Організаційна підтримка: Рівненський міський будинок культури. Спонсорська підтримка: ТМ "Марія".

Програма заходу

15:00 – 15:20 – Вітальне слово організаторів
15:20 – 16:00 – Нагородження переможців літературного конкурсу "Моя книга ONLINE"
16:00 – 16:15 – Презентація дослідження сучасного стану та перспектив української електронної книги. Наталя Богданець, Олександр Гладунов, УАП
16:15 – 16:30 – Юридичний захист оригінальної назви літературного твору. Юрій Трачук, патентний повірений
16:30 – 17:30 – Виступи учасників заходу, представлення авторами своїх творів. Презентація поетичної збірки "На все є час", Марія Тимчук
17:30 – 17:45 – Презентація Першого рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрій". Віктор Булига, кінорежисер
17:45 – 18:00 – Презентація робіт молодіжної студії буктрейлерів УАП

Контактний телефон: +38(063)776-77-66, support@book-ua.net
Більше інформації: https://www.facebook.com/events/1593089047680657/

Немає коментарів:

Дописати коментар