понеділок, 11 лютого 2019 р.

Галина Малик «Бабусина книжка»



Категорія – для малечі
Вік основної аудиторії – до 7 років
Жанр – проза
Мова видання – українська
Оцінка авторів проекту - не справило особливого враження



Галина Малик. Бабусина книжка. – K.: Видавництво Старого Лева, 2012. – 32 с.

Інколи дитячі книжки бувають несподіваними, а інколи з'являються тільки тому, що у твору іменитий автор. "Бабусина книжка" – це збірник фраз із реального життя окремо взятої родини.

Книга присвячена онучці письменниці. Дитина й допомогла написати цей збірник, який складається з двох десятків речень. Більшу частину сторінок займають малюнки.
Колобок, який вранці котиться під бабусину ковдру; квітковий запах бабусі; книжки, які на полицях розмовляють; мурашка, що біжить на вечерю; рогата коза, що кудись ховається за відсутності бабусі; кулінарні дива на бабусиній кухні; місяць, який женеться за санчатами; гостинці від зайця; весела дорога з дитячого садочка додому; особливі обійми кожного члена родини; бабусині окуляри, які самі літери перебирають; бабусині казки на ніч; і, звісно, традиційна вечірня молитва, бо як же без цього нині?..
Все це, звісно, дуже мило, але у мене є сумніви, що подібний жанр може зацікавити когось за межами родини, де всі ці фрази виникли. Таку книгу може написати кожна родина, де є маленька дитинка.

Висновок: Чесно кажучи, мене не вразили ані малюнки, ані текст.

Олена Кравець


Про цю книгу, на жаль, ми не знайшли відгуків.

Немає коментарів:

Дописати коментар